»BP 4
Kapasite: Domates Salçası 65C Giriş 92-94 C Pastörize 28-30bx 4 Ton/Saat Bekleme 15 sn. Boswick 5,5-7 Ph:4,5
Ebatlar: 6500 x 800 x h 2100 mm.
Elektrik Gücü: 25 kw
Vanalar: Samson, Klinger, Ayvaz
Elk.Aksamı: Cimon Pc Board
Hava Tüketimi: 8 bar 40 NL/dk
Buhar Tüketimi: 8 bar 400 kg/saat (Kuru ve doymuş buhar)
»BP 6
Kapasite: Domates Salçası 65C Giriş 92-94 C Pastörize 28-30bx 4 Ton/Saat Bekleme 15 sn. Boswick 5,5-7 Ph:4,5
Ebatlar: 6500 x 800 x h 2700 mm.
Elektrik Gücü: 30 kw
Vanalar: Samson, Klinger, Ayvaz
Elk.Aksamı: Cimon Pc Board
Hava Tüketimi: 8 bar 60 NL/dk
Buhar Tüketimi: 8 bar 600 kg/saat (Kuru ve doymuş buhar)
»BP 8
Kapasite: Domates Salçası 65C Giriş 92-94 C Pastörize 28-30bx 4 Ton/Saat Bekleme 15 sn. Boswick 5,5-7 Ph:4,5
Ebatlar: 6500 x 800 x h 3100 mm.
Elektrik Gücü: 30 kw
Vanalar: Samson, Klinger, Ayvaz
Elk.Aksamı: Cimon Pc Board
Hava Tüketimi: 8 bar 80 NL/dk
Buhar Tüketimi: 8 bar 800 kg/saat (Kuru ve doymuş buhar)
"Özel Üretim Makina İmalatı ve Anahtar Teslim Tesis Kurulumu"
Reçel Üretim Hattı - Marmelat Üretim Hattı - Salça Üretim Hattı - Meyve Suyu Üretim Hattı - Helva Üretim Hattı - Baharat Üretim Hattı - Çikolata Üretim Hattı - Lokum Üretim Hattı - Susam Üretim Hattı - Ketçap ve Mayonez Üretim Hattı